Svenska Spelautomater

Svenska Spelautomater och Casino på nätet helt gratis

Spelautomater

Secrets of Christmas ny NetEnt spelautomat

Secrets of Christmas är en ny spelautomat från NetEnt och de vet verkligen att hemligheten bakom julfriden är en storvinst. Och i detta juliga julspel har du chansen att vinna den! Njut av din favorithögtid med nya sloten Secrets of Christmas. NetEnt har dekorerat vilt med allt det mest juliga vi kan tänka oss, spelet tuffar på under julig musik, bjällror som bjällrar och det snöar så där lite lagom tillsammans med ljusslingor och glitter. Du hittar detta spelet hos bland annat Betsafe.

Secrets of Christmas ny NetEnt spelautomat

Symbolerna

NetEnt’s Secrets of Christmas är ett klassiskt 5 hjuls spel med 3 rader och inte mindre än 25 vinstlinjer. Symbolerna är så klart juliga så det förslår. Det finns nybakade kakor med ett glas mjölk, den amerikanska julstrumpan, pepparkakshus och en stor guldig klocka med röd rosett. De välkända spelkortsymbolerna 10 till Ess är tvinnade grankvistar med små blinkande lampor och tomtefar själv är wild-symbol som det bjällrar lite extra om när han kommer rullande ner för hjulet. Du riktigt känner doften av granris, nysnö och den vänligt sprakande brasan i tomtens stuga. Bara inte tomtefar själv fastnar framför knapparna till detta trevliga småputtriga spel och glömmer dela ut barnens klappar!

Specialfunktioner

Det finns en hel del special funktioner och bonus rundor i Secrets of Christmas. Som sagt är tomten själv Wildsymbol. Får du upp minst tre sactter-symboler får du komma in i tomtens stuga och välja leksaker som representerar olika bonusar. Det kan till exempel vara free spins, multiplikatorer eller en fast summa. Det är en hel del belöningar som gömmer sig här bland leksakerna. Man vet aldrig vad man får i julklapp. Hur många leksaker du får välja är beroende på hur många scatter-symboler du har fått upp. Summan av julklapparna bestämmer sedan om du får några fler free spins.

Dator och mobil

NetEnt’s Secrets of Christmas finns tillgängligt för både dator och mobil så du kan spela var du än befinner dig på allas vår favorit högtid. Fler liknade spel och hittar du även på sidan 100krgratis!

Till Betsafe