Svenska Spelautomater

Svenska Spelautomater och Casino på nätet helt gratis

Spelautomater

Nya spelautomater från NetEnt november 2020

Gillar du också att testa nya spelautomater? Här kan du läsa om våra tips på nya spelautomater från NetEnt november 2020 och se om det är något spel som verkar intressant! Även om man har sina favoritspel så tycker vi att det alltid är roligt att testa lite nya spelautomater! Efter releasedatum hittar du spelen hos bland annat Betsson, Snabbare och Unibet.

Tips på nya spelautomater november 2020

Nya spelautomater från NetEnt november 2020

Dark King: Forbidden Riches

Vårt första tips är faktiskt ett spel som redan har kommit nu i oktober, men som är så bra så vi bara måste ta med detta på vår lista! Det heter Dark King: Forbidden Riches som är ett spel med mörkt tema och mäktig musik. Gillar man Fantasy så kommer detta spel att bli en favorit! Spelet har ett RTP på 96,06% vilket får anses som ett bra teoretisk återbetalningsprocent till spelarna. Testa detta spel redan idag hos Betsson

Roulette MAX nyhet från NetEnt

Roulette MAX från NetEnt

Ett annat nytt spel som ännu inte har lanserats är Roulette MAX. Det här är ett helt unikt genre och en helt ny sorts spelautomat där man spelar roulette på bara ett hjul. Även satsningarna kommer att vara annorlunda jämfört med en vanlig spelautomat. Det är helt klart roligt att spelen utvecklas hela tiden och detta spel är ett sådant bra exempel! Spelet kommer att släppas den 1 december 2020 så håll ut tills dess! Efter detta datum kan du testa spelet hos Snabbare.

Twin Spin Megaways från NetEnt

Twin Spin Megaways

NetEnt släpper även ett ny spelautomat den 12 november 2020 som heter Twin Spin Megaways. Spelet har ett RTP på 96,04% och är en uppföljare till den klassiska spelmaskinen Twin Spin som har alla de traditionella spelsymbolerna som frukter, sjuor och klockor. Det enda som skiljer dom åt är att det finns många fler sätt att vinna på i detta nya spel! Efter den 12 november kommer spelet att finnas hos bland annat Unibet.

Divine Fortune ett nytt spel från NEtEnt i november 2020

Divine Fortune Megaways

Sist vill vi tipsa om spelet Divine Fortune Megaways som släpps den 24 november 2020. Även detta spel är en uppföljare till ett tidigare spel, nämligen Divine Fortune som även har ett progressiv jackpott. Spelet har ett RTP på 96,09% vilket ligger i samma nivå med alla övriga nyheter. Temat kommer från den grekiska antiken och har symboler såsom en Medusa med ormar som hår, lejon, örn och oxe mm. Även här är vinstsätten utökade jämfört med sin föregångare. Efter den 24 november kan du testa spelet hos Betsafe.