Svenska Spelautomater

Svenska Spelautomater och Casino på nätet helt gratis

Spelautomater

Ny svensk spelautomat Warlords: Crystals of Power

NetEnt har gjort det igen! Nu kommer de ut med en ny spelautomat, Warlords: Crystals of Power. Och här är det är action direkt från start. Snygg grafik, suggestiv musik, filmiska mellanspel och nervkittlande ramhistoria gör att du omedelbart dras med och bara vill ha mer.
Till Betsafe

Warlords Crystals of Power

Warlords ramhistoria

Spelautomaten Warlords: Crystals of Power handlar just om dessa kristaller eller ädelstenar med kraft att ge makt. Tre kejsardömen kämpar om kristallerna. Vi får följa kejsardömenas härskare, The Barbarian, The Priestess och The Samuraj som alla kämpar om kristallerna och om att bli den nya härskaren. Mellan extraspelen och free spins rundorna och även i introt får vi smakprov på välgjord filmisk ramhandling som får dig att stanna kvar och längta efter den stora vinsten.

Spelautomatens symboler

Symbolerna knyter an till ramhistorien och föreställer bland annat rovdjur, masker eller vapen. Självklart förekommer även kristallerna: The Crystals of Power, som symboler, dessa kan till exempel förvandlas till wild-symboler. Symbolerna i sig är som allt annat i Warlords: Crystal of Powers, otroligt vackra och välgjorda.

Specialfunktioner i Warlords

Det finns så klart en rad specialfunktioner. Tre typer av wild-symboler, ett för varje kejsardöme, som alla ger dig större chans att vinna fast på olika sätt. Det finns även scatter-symboler och du behöver tre för att hamna i free spins-rundan. Då blir det strid! Fanorna vajar, vi hör krigsmullret dåna. Det flyger eldklot som träffar symbolerna och avslöjar olika special funktioner, multiplikatorer eller wild-symboler. Har du tur får du re-spins och kan spela ännu längre och vinna ännu mer i bonusspelet. Det finns flera olika spins, Barbarian Spin, Priestess Spin och Samuraj Spin, dessa olika typer av free spins rundor handlar om vems flagga som kommer upp på spelplanen och som scatter-symbol.

Mobil och dator

Spelautomaten Warlords: Crystal of Power från NetEnt finns självklart att spela både på dator och på mobilen.

Till Betsafe