Svenska Spelautomater

Svenska Spelautomater och Casino på nätet helt gratis

progressiva jackpottar

Jackpottar hos Snabbare november 2020

Att spela på jackpottspel är något som väldigt många tycker är mycket roligare än att spela på vanliga spelautomater. Och det är ju inte så konstigt egentligen att man gillar spelautomater med stora jackpottar för om man vinner så är ju drömmen för många att man då vinner en riktigt stor vinst. Här har vi samlat de spelautomater som har stora jackpottar hos Snabbare i november 2020. Alla spelen kan du spela hos Snabbare

Topplista med jackpottar hos Snabbare

Jackpottar hos Snabbare november 2020

Sisters of Oz!, Wheel of Wishes och Book of Atem

Den största jackpotten just nu hittar man i tre riktigt bra spel som har en gemensam jackpott på över 89 miljoner just nu! Det ena spelet heter Sisters of Oz WOW Pot som kom i september 2020. Detta spel är väldigt proffsigt gjort som handlar om tre förförande häxor och deras magiska drycker. Vi tycker att denna spelautomat är riktigt bra och väldigt underhållande så har du inte provat detta spel har du missat något! Spelet finns att spela hos Snabbare.

Jackpottspelet Wheel of Wishes hos Snabbare

Wheel of Wishes

Det andra spelet heter Wheel of Wishes som också är ett nytt spel som kom under 2020. I denna spelautomat har man inspirerats av böckerna Tusen och en Natt samt säkerligen spelet Arabian Nights. Symbolerna i spelet består bland annat av skattkistor och magiska lampor. Du hittar detta spel hos bland annat Snabbare.

Book of Atem ett spel med jackpottar hos Snabbare

Book of Atem

Det tredje spelet som har den högsta jackpotten november 2020 är spelet Book of Atem. Detta spel kom i september 2020 och har ett egyptiskt tema med bland annat spelsymboler såsom bok, örn, orm, farao och en vacker rosa lotusblomma. Också ett välgjort spel som säkert många kommer att gilla! Gå till Snabbare

Jackpottspelet Mega Moolah hos Snabbare

Mega Moolah, Atlantean Treasures Mega Moolah och Absolootly Mad Mega Moolah

På andra plats ligger tre spel som alla har en gemensam jackpott på just nu 41 miljoner kronor. Det ena spelet är Mega Moolah som är ett spel som kom redan 2008, men som fortfarande är populärt, mest för att jackpotten ofta är upp i höga summor. Spelet har ett safaritema med lejon, giraffer, apor och elefanter som symboler. Man kan ana att spelet inte är jättenytt, men detta verkar inte vara något större problem eftersom det fortfarande är så populärt. Spelet finns att spela hos Snabbare.

Jackpottspelet Atlantean Treasures Moolah hos Snabbare

Atlantean Treasures Mega Moolah

Det andra spelet med samma jackpott är ett helt nytt spel som är en uppföljare till Mega Moolah. Det heter Atlantean Treasures Mega Moolah som kom 2020 där temat är under vattnet med en vacker sjöjungfru, skatter och snäckor mm. Spelet känns nytt med bra grafik och detta är ett spel som vi gillar väldigt mycket! Gå till Snabbare.

Jackpottspelet Absolootly Mad Mega Moolah är ett spel med stora jackpottar hos Snabbare

Absolootly Mad Mega Moolah

Det tredje spelet heter Absolootly Mad Mega Moolah som också kom under 2020. Det här är ett roligt spel som har ett tema från Alice i Underlandet med vita kaniner, kaffekoppar, guldklockor och hattar som symboler. Spelet finns att spela hos Snabbare.

Jackpottspelet Hall of Gods är ett spelen med stora jackpottar hos Snabbare

Plats 3 med stora jackpottar hos Snabbare – Hall of Gods

På tredje plats hittar vi spelet Hall of Gods som kom 2012, men som fortfarande är väldigt populärt! Detta spel har ett tema från den nordiska mytologin där asagudarna Tor och Odin är huvudpersonerna. Även Odins korpar Hugin och Munin är med samt Tors hammare. Just nu är jackpotten upp i 41 miljoner kronor! Du hittar spelet hos Snabbare.