Svenska Spelautomater

Svenska Spelautomater och Casino på nätet helt gratis

Spelautomater

3 nya spelautomater hos Tropezia Palace

Tropeia Palace har släppt 3 nya spelautomater och det är Georgy Porgy, Dolphin Quest och Orion.

Spelen har olika tema men alla är mycket bra gjorda och passar bra in i Troezias spelsamling som nu är uppe i över 700 spel! Tropezia erbjudander dessutom Svenska spelare en riktigt bra insättningsbonus på 200% upp till 200 Euro vilket innebär att den som sätter in 100 Euro ca 850 kr får 200 Euro ca 1700 kr extra att spela för. Sätter du in 100 Euro spelar du alltså med 300 Euro. Till Tropezia Palace

Spelautomater oktober Tropezia Palace

Nya Spelautomater i Oktober 2013

Georgy Porgy: Med sköna funktioner som 25 gratis spinn och en upp till 5 gångers multipel på dina vinster! Spelet har 15-linjer och är den tredje videospelautomaen från Microgamings limerickserie.

Dolphin Quest: Som delfin dyker du ner i Neptunus rike och spelar en 50-linjers spelautomat som innehåller free spins, staplade wilds, multipla wilds och ett bonusspel.

Orion: Jägaren Orion från antikens Grekland är på jakt efter stora rikedomar i denna nya slot från Genesys Gaming. Den har 50 insatslinjer och har den sköna funktionen expanderande wilds som gör att det kan bli i princip obegränsade vinster i spelet.

Tropezia Palace är kända för sina många spelautomater och varje vecka lanseras flera nya spel. Du kan spela de flesta här direkt på Svenska Spelautomater men även direkt hos Tropezia genom att registrera ett konto där. Besök Tropezia Palace

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *